Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Μέτρηση πίεσης στα ΚΑΠΗ Μηχανιώνας


Ο δήμαρχος Θερμαϊκού Ι.Αλεξανδρής με τον πρόεδρο
της ΔΗΚΕΘ, Χ.Βογιατζή παρακολουθούν τη διαδικασία

Μέτρηση της αρτηριακής πίεσης και λήψη σακχάρου στο πλαίσιο του προγράμματος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θερμαϊκού «Βοήθεια στο Σπίτι» πραγματοποιήθηκε το πρωί στα μέλη του ΚΑΠΗ Αγγελοχωρίου, ενώ την περασμένη Παρασκευή περισσότεροι από 30 ηλικιωμένοι στο ΚΑΠΗ Νέας Μηχανιώνας δέχτηκαν τη νοσηλευτική φροντίδα του εξειδικευμένου προσωπικού του προγράμματος.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία της νοσηλευτικής μέριμνας θα παρέχεται κάθε Δευτέρα στο ιατρείο της Νέας Κερασιάς, κάθε Τρίτη στο ΚΑΠΗ Αγγελοχωρίου και κάθε Παρασκευή στο ΚΑΠΗ Νέας Μηχανιώνας από τις 9.30 – 10.15 το πρωί και σύντομα αναμένεται να προστεθεί η μέτρηση της τιμής χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων.
Η δομή του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» Νέας Μηχανιώνας είναι στελεχωμένη από 1 κοινωνικό λειτουργό, 1 νοσηλεύτρια και 2 οικογενειακές βοηθούς.
Αιτήσεις  ηλικιωμένων ατόμων και ατόμων που χρήζουν κατ’ οίκον βοήθειας κατατίθενται στα γραφεία του προγράμματος, στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη, εργάσιμες ημέρες και ώρες, ενώ όποιος ενδιαφερόμενος δεν έχει τη δυνατότητα μετακίνησης, υπεύθυνος της δομής θα τον επισκέπτεται κατ’ οίκον και θα συμπληρώνει την αίτηση.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στο πρόγραμμα να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2392330360 καθημερινώς από ώρα 07.00΄ - 08.30΄ και 14.00΄ - 15.00΄. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.