Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ειδικό τέλος όχι μόνο στα κοτέτσια αλλά και στις.... στάνες και στους σταύλους.

Προτείναμε  χτες  χιουμοριστικά στην κυβέρνηση «Βάλτε φόρους στα… κοτέτσια», από αφορμή την επιβολή ειδικού τέλους στην ακίνητη περιουσία μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. (http://farosthermaikou.blogspot.com/2011/09/blog-post_4672.html). Κάναμε πλάκα.  Δεν ξέραμε όμως ότι ήδη κάποιοι δήμοι, έχοντας προφανώς κατά νου αυτά που ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών, ήδη έχουν επιβάλει ειδικό τέλος όχι μόνο στα κοτέτσια αλλά ακόμη και στις … στάνες.
Διαβάστε το ενδιαφέρον σημείωμα που μας έστειλε σχετικά μία αναγνώστρια του «Φάρου του Θερμαϊκού):
«Κι όμως. Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία να επιβληθεί ειδικό δημοτικό τέλος σε όσους διατηρούν ποιμνιοστάσια (στάνες) και ορνιθώνες (κοτέτσια) σε Δημοτικές Εκτάσεις στη Δημοτική Κοινότητα Τρικκαίων, όπου ο αντιδήμαρχος κ. Απόστολος Κολότσιος σε συνεργασία με τον πρόεδρό της κ. Χρήστο Κωνσταντό θα προχωρήσουν σε ένα επιτόπιο έλεγχο για να διαπιστωθεί η σημερινή πραγματικότητα κυρίως, ως προς τους οικισμούς που βρίσκονται πέριξ της πόλης.
Στη συνέχεια η Δημοτική Κοινότητα θα προχωρήσει στην έκδοση κανονιστικής διάταξης βάσει της οποίας θα προκύψουν και τα τέλη για την κατάληψη δημοτικής έκτασης. Το πρότυπο που θα εφαρμοστεί σε επίπεδο Δημοτικής Κοινότητας Τρικάλων θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες (Φαλώρειας, Κόζιακα, Καλλιδένδρου, Μεγάλων Καλυβίων, Εστιαιώτιδας, Παραληθαίων και Παληοκάστρου)...!!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.