Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Προστασία των σχολείων τα Σαββατοκύριακα


Από αφορμή τους βανδαλισμούς που έγιναν πριν δέκα ημέρες στο 1ο και το 2ο Γυμνάσιο της Νέας Μηχανιώνας, η αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, απέστειλε έγγραφο προς τα αστυνομικά τμήματα της περιοχής, τους διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων του δήμου Θερμαϊκού και τις ενώσεις γονέων και κηδεμόνων, ζητώντας να ληφθούν αυξημένα μέτρα προστασίας των σχολικών μονάδων, ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιάννης Βασιλειάδης, ζητά πιο συγκεκριμένα «να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αστυνόμευση, με περιπολικά κατά τις βραδινές και μεταμεσονύκτιες ώρες, για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων περιπτώσεων».
Όπως έγραψε ο «Φάρος του Θερμαϊκού», τη νύχτα του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου, μία ομάδα ατόμων που αποτελούνταν από μαθητές και εξωσχολικούς, μετά από άγρια οινοποσία, επιδόθηκαν σε εκτεταμένες καταστροφές στους χώρους του 2ου Γυμνασίου Ν.Μηχανιώνας, ενώ κατέβασαν και έκαψαν και την ελληνική σημαία που ήταν αναρτημένη στον ιστό του παρακείμενου 1ου Γυμνασίου.
Περισσότερα για τους βανδαλισμούς που προκλήθηκαν στο http://farosthermaikou.blogspot.com/2011/09/blog-post_3436.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.