Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Η "Γιορτή φασολάδας" από τον Π.Ο.Σ.Π.


Την καθιερωμένη «Γιορτή της φασολάδας, διοργανώνει για εικοστή συνεχόμενη χρονιά αυτή την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, ο Πολιτιστικός Οικολογικός Σύλλογος Περαίας στο αλσύλλιο «Ανδρομέδα» (δίπλα στο γήπεδο μπάσκετ στην Άνω Περαία ).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος «θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας .Εμείς βάζουμε τη φασολάδα, τον ταραμά , και τις ελιές ,η ορχήστρα όλη της την τέχνη στα λαϊκά και δημοτικά μονοπάτια κι εσείς το κέφι και την καλή διάθεση .
Για όσους θελήσουν , θα λειτουργεί και ψησταριά με σουβλάκια και διάφορα ποτά , τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου.
Η μουσική θα ξεκινήσει περίπου στις 13.00 και περίπου την ίδια ώρα θα μοιραστεί η φασολάδα. 
Η πείρα μας έχει δείξει ότι η προσέλευση του κόσμου αρχίζει περίπου στις 12.00 και μέχρι τις 12.30 έχουν «πιαστεί» σχεδόν όλα τα τραπέζια. 
Σας περιμένουμε όλους για ένα διαφορετικό Κυριακάτικο μεσημεριανό».
Ο Πολιτιστικός Οικολογικός Σύλλογος Περαίας ιδρύθηκε το 1992, φιλοξενώντας σήμερα κάτω από την ομπρέλα του περίπου 450 άτομα. Τα τμήματα που είναι σε λειτουργία είναι τα εξής: τμήμα παραδοσιακών χορών, τμήμα Ποντιακών - Κρητικών χορών, τμήμα μπαλέτου, τμήμα σύγχρονου χορού, τμημα αργεντίνικου τάγκο, τμήμα Hip-Hop, τμήμα ζωγραφικής, τμήμα ευρωπαϊκών και λαϊκών χορών, τμήμα γιόγκα και τέλος η δανειστική βιβλιοθήκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.