Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ενωμένοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κρίση οι Επαγγελματοβιοτέχνες της Μηχανιώνας


Μία θαυμάσια εκδήλωση, πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Μηχανιώνας, οργανώνοντας σε ελεύθερο χώρο της οδού Πολυτεχνείου, στη Νέα Μηχανιώνα «Βραδιά Καταναλωτή», με τη στήριξη και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

«Η κρίση αυτή την οποία βιώνουμε με τόση ένταση εμείς οι επαγγελματοβιοτέχνες της Μηχανιώνας και της υπόλοιπης χώρας, δημιουργώντας πρόβλημα επιβίωσης των ίδιων και των επιχειρήσεών μας, προσφέρει και μία μεγάλη ευκαιρία για τη σύσφιγξη των μεταξύ μας σχέσεων, την ενότητά μας, προκειμένου από κοινού, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες αλλά και τις προκλήσεις της εποχής», είπε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματοβιοτεχνών Μηχανιώνας κ. Νίκος Βεζεστεντζής. Υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να πάψει ο επαγγελματοβιοτεχνικός κόσμος της χώρας να αντιμετωπίζεται ως το «μαύρο πρόβατο» και να του ζητούν να πληρώσει αυτό, μαζί με τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, τις συνέπειες της κρίσης.
Θερμό χαιρετισμό προς τους επαγγελματοβιοτέχνες της Μηχανιώνας, απηύθυναν ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Αλεξανδρής και ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Ζορπίδης.  Ο κ. Αλεξανδρής επισήμανε την ανάγκη να υπάρξει στήριξη της τοπικής αγοράς, εξέφρασε την ευχή να βγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ο τόπος από τη δίνη της οικονομικής κρίσης και έδωσε την υπόσχεση ότι η διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού θα βρεθεί με όλες της τις δυνάμεις δίπλα στους επαγγελματίες και βιοτέχνες της περιοχής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού κ. Κυριάκος Στεφανίδης, οι αντιδήμαρχοι Διοικητικών-Οικονομικών κ. Κωστής Κούτουκας και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Λαζαρίδης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νέας Μηχανιώνας κ. Γιάννης Νακόπουλος, πολλοί δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και φυσικά τα μέλη του Συνδέσμου.
Ακολούθησε ψυχαγωγικό πρόγραμμα με το μουσικό συγκρότημα του Γιάννη Τριάντη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.